Aika ja paikka

Hyvinvointiteknologiamessujen ohjelma jatkuu verkossa keskiviikkona 10.11.2021 klo 9.00 alkaen.

Tarkempi aikataulutus löytyy tapahtumapäivien ohjelmasta.

Keskiviikon 10.11. klo 9.00-16.00 Terveysteknologia diagnosoinnin ja hoidon tukena -webinaarissa kuullaan monipuolisesti terveyttä edistävistä teknologiaratkaisuista. Webinaarin keynote puheenvuoron pitää professori ja aivotutkija Minna Huotilainen otsikolla Teknologiaa töissä – lisää hyvin- vai pahoinvointia? Webinaarin järjestää Satakunta DigiHealth -hanke ja paneelikeskustelun toteutuksesta vastaa Satakunta Testbed-hanke. Satakunta Testbed -hanketta toteuttaa Satakunnan ammattikorkeakoulu, Prizztech Oy ja WinNova. Molempia hankkeita rahoittaa Satakuntaliitto (EAKR) ja alueen kunnat.

Hyvinvointia ja elämyksiä teknologialla -tapahtumaosiossa klo 9.00-15.00 tutustutaan haastattelujen ja teknologiademojen kautta mm. nuorille, kotihoitoon ja kehitysvammapalveluihin suunnattuihin teknologioihin. Tapahtumaosion avaa puheenjohtaja Silja Paavola Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer ry:stä. Ohjelmaosion järjestää Satakunta DigiHealth -hanke, jota rahoittaa Satakuntaliitto (EAKR) ja alueen kunnat.

Miten älykkäät ratkaisut voisivat tukea osallisuutta? -työpaja järjestetään klo 10.00-11.30. Työpajassa pääset tutustumaan, kokeilemaan ja ideoimaan, miten älyvaatteet, älyhuonekalut ja muut erilaiset älykodin ratkaisut voisivat tukea arjen osallisuutta. Työpaja järjestetään Sataedun Ulvilan Mewet -älykodissa. Työpajan maksimi osallistujamäärä on 10, joten olethan nopea! Lisää inspiraatiota saat täältä: Älykäs koti arjen apuna -video  

Työpajan järjestää: TEKOS -teknologialla osallisuutta, verkostolla vaikuttavuutta -hankkeen asiantuntijat. Järjestettävä työpaja liittyy TEKOS-hankkeen tutkimustoimintaan, joten työpaja tullaan tallentamaan ja aineistoa saatetaan hyödyntää tutkimustarkoituksiin. Oikeudet tallenteisiin on vain Tampereen yliopistolla. Toisin sanoen, ilmoittautuessasi työpajaan saat samalla hyväksyttäväksi tietosuojailmoituksen, luethan sen huolella. Hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Verkoston toimintaa voit seurata täältä: TEKOS verkoston Facebook -ryhmä 

Hyvinvointiteknologiamessujen verkostoitumiskahvila klo 12.10-13.00 (Teamsissä) tarjoaa mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä mahdollistaa verkostoitumisen ja vapaan keskustelun lounastauon lomassa. Verkostoitumiskahvilan järjestää Satakunta DigiHealth -hanke.

Miten voisimme hyödyntää tekoäl ja data-analytiikkaa kuntoutuksessa? -työpaja pidetään klo 13.00-14.30. Mitä on data-analytiikka? Entäpä tekoäly? Pohdimme ja ideoimme, miten niiden avulla voisimme lisätä kuntoutuksen vaikuttavuutta yksilölliset tarpeet huomioiden. Työpaja järjestetään verkossa. Lisää inspiraatiota saat täältä: Virtuaalikuntoutusverkoston verkkosivut 

Työpajan järjestää: Verkostoyhteistyöllä vauhtia tekoälypohjaisten virtuaaliteknologioiden saavutettavuuteen kuntoutuksessa -hankkeen asiantuntijat. Hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.